Zoek

Joop Harmans XL Fietsen en Scooters Verhuist!

We gaan verhuizen

Beste klanten van Joop Harmans XL Fietsen en Scooters,

We delen graag belangrijk nieuws met jullie. Vanaf 1 april 2024 verhuizen we naar Netwerkweg 11 in Amsterdam Noord, slechts 7 minuten met de E-bike van onze huidige locatie.

Waarom gaan we verhuizen?

Sinds 1947 is Joop Harmans actief met jullie fantastische liefde en steun. En nu, in april 2024, stappen we naar een nieuwe plek: Netwerkweg 11. Niet zomaar een verhuizing, maar een stap vooruit om jullie een nóg betere ervaring te bieden.

Wat kun je verwachten?

We willen jullie nog beter van dienst zijn met een breder assortiment aan producten en diensten. Naast onze vertrouwde fietsen, scooters en E-bikes blijven we innoveren om aan ieders behoeften te voldoen. Ontdek onze prachtige showroom en werkplaats, met bijna 1100m² vol fiets- en scooterplezier.

Wanneer gaat de verhuizing plaatsvinden?

Op 2e paasdag: 1 april 2024 sluiten we de deuren op de Vuurwerkerweg en heten we jullie welkom op Netwerkweg 11. Verandering kan uitdagend zijn, maar we geloven dat deze stap ons in staat stelt om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Bedankt voor de Ondersteuning!

Voor iedereen die ons door de jaren heen heeft gesteund, willen we onze oprechte dank uitspreken. Jullie zijn een belangrijk deel van onze geschiedenis, en we kijken ernaar uit om samen met jullie dit nieuwe hoofdstuk te beginnen.

Blijf op de hoogte via social media en onze website voor verdere updates. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op onze nieuwe locatie en samen nieuwe avonturen te beleven!

Inhoud

Nieuw adres per 1 april

Netwerkweg 11
Amsterdam Noord